.

Încheiat astăzi, la data de 22.10.2021, cu ocazia afişării unui proiect de hotărâre a Consiliului Judeţean Harghita

 

             Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc la data de 22.10.2021, în temeiul prevederilor art. 7 a Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, a procedat la afişarea următorului proiect de hotărâre al Consiliului Județean Harghita la afişierul Spitalului, în mass media şi pe pagina sa web www.spitalmciuc.ro:

Proiect de hotărâre privind modificarea Hotătârii Consiliului Județean nr. 267/2021 privind aprobarea procedurii de închiriere prin licitație publică a unor spații pentru amplasarea automatelor de băuturi nealcoolice calde, amplasare bancomatelor (ATM), amplasarea antenelor de telecomunicații și a unor spații comerciale în locațiile Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Pentru soluţionarea observaţiilor care vor fi eventual formulate în legătură cu proiectul de hotărâre care poate fi consultat pe site-ul www.spitalmciuc.ro, puteţi apela într-un termen de 10 zile calendaristice de la apariţia anunţului la sediul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, str. dr. Dénes László, nr. 2, Miercurea Ciuc, telefon 0266 324 193.

 

Încheiat astăzi, la data de 29.06.2021, cu ocazia afişării unui proiect de hotărâre a Consiliului Judeţean Harghita

            Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc la data de 29.06.2021, în temeiul prevederilor art. 7 a Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, a procedat la afişarea următorului proiect de hotărâre al Consiliului Județean Harghita la afişierul Spitalului, în mass media şi pe pagina sa web www.spitalmciuc.ro:

Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii de închiriere prin licitație publică a unor spații pentru amplasarea automatelor de băuturi nealcoolice calde, amplasare bancomatelor (ATM), amplasarea antenelor de telecomunicații și a unor spații comerciale  în locațiile Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Pentru soluţionarea observaţiilor care vor fi eventual formulate în legătură cu proiectul de hotărâre care poate fi consultat pe site-ul www.spitalmciuc.ro (aici), puteţi apela într-un termen de 10 zile calendaristice de la apariţia anunţului la sediul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, str. dr. Dénes László, nr. 2, Miercurea Ciuc, telefon 0266 324 193.

Miercurea Ciuc, 29.06.2021