BabyBox partnerkórház lett a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház: az anyukák igénylése esetén profi fotósok készítenek babafotókat az újszülöttekről egy-két nappal a megszületésük után, egy fotót pedig mindenki kap ajándékba a kórház részéről.   

A partnerség révén a kórház újszülöttgyógyászati osztályán lévő kisbabák szülei, amennyiben ezt igénylik, ajándékba kapnak egy babafotózást és egy ingyenes születési értesítő kártyát, amelyen a baba fotója mellett születésének időpontja, születési súlya és a kórház logója is szerepel.

babylab

A BabyBox fotós lányok a kismamákkal a születés utáni napokon találkoznak a szülészeti osztályon, s a fotózás is itt zajlik biztonságban és kényelemben. A fotózás alkalmával egy fényképsorozat mindenkinek elkészül, aki kéri, a képek közül pedig egy darab a kórház ajándéka a születési értesítőkártya formájában. A többi fénykép a BabyBoxtól igény esetén megvásárolható elegáns babafotó csomagokban. A babafotósok heti 5-6 alkalommal dolgoznak a kórházban, az egészségügyi személyzethez hasonlóan betartják a higiéniai, járványügyi szabályokat és megfelelő védőruhát viselnek.  

Az ajándék születési értesítő kártyát és a BabyBox csomagokat a járványhelyzet miatt futárszolgálati vagy postai küldemény formájában juttatják el a szülőkhöz.

Menu